Anasayfa » Tadilat Nedir ?

Tadilat Nedir ?

Tadilat ev veya iş yerlerinde öncelerden kullanılmış veya kullanılma ömrünü yitirmiş yapı malzemelerinin yenileme, bakım onarım işlerinin tümüne verilen isimdir. Tadilat, dekorasyona göre biraz daha …
Ayrıntılı Bilgi


Tadilat ev veya iş yerlerinde öncelerden kullanılmış veya kullanılma ömrünü yitirmiş yapı malzemelerinin yenileme, bakım onarım işlerinin tümüne verilen isimdir. Tadilat, dekorasyona göre biraz daha maliyeti düşük işlerdir.

Tadilat bütçesi nasıl oluşturulur?

Tadilat bütçesi oluştururken önce tadilat işleri yapan firmayla irtibata geçilerek yapılacak keşif’ten sonra ortalama maliyeti çıkarılır. Ortalama maliyete %20 veya %25 gibi rakamlar ekleyerek tadilat giderini ortaya çıkarırsınız. Böylece tadilat süresince fazladan veya sizin hesap etmediğiniz giderleri de çıkarmış olursunuz.

Tadilat işlerinde eski yapı malzemelerini yenilediğiniz için örnek mutfak dolabını değiştirirken yaptırmışken mutfak tezgahı olmuşken mermer veya granit olsun diyebilirsiniz ve bu size ek maliyet çıkaracağı için bütçenizi iyi ayarlamanız gerekir.

Kimlere tadilat işleri yaptırılır?

İnsanlarımız çoğu zaman yüksek paralar ödeyerek kandırılmış olabilirler. Bu yüzden işini vereceğiniz firmada muhakkak yaptırdığınız işin bir teknik elemanı olması gerekir. Aksi takdirde işin ortasında veya sonrasında meydana gelecek sorunlu işlerde destek alamayabilirsiniz. Hatta kızıp işi iptal edebilirsiniz. Bu yüzden işin ehli işini iyi yapan firmalarla çalışmanız en doğrusu.

Elazığ Yapı Dekorasyon firması olan Sanat Yapı, Elazığ tadilat firmaları, Elazığ dekorasyon firması, Elazığ inşaat firması gibi tüm arayışlarınız için size bir telefon kadar yakındır.


Kategoriler:
Etiketler: